jesszus, ez szörnyű.
ráadásul sztem összeollózta az egész cikket, de a szoptatásról mint olyanról szóló rész - amiben ugye oltári nagy újdonságokat állít - nagyon szaglik.
amúgy egyetértek veled, a szoptatáshoz semmi köze a férfiaknak, sem az önjelölt szakértőknek, sem a többinek, az anyára és a gyerekre tartozik.
ez egy akkora barom ez a pasas... milyen szomorú, hogy már megint egy hozzá nem értő kókler osztja az észt itt. és nem csak szoptatás témában. egy csomó kijelentését nem is értem, hogy mire alapozza. kik, hol "figyelték meg" azt amit állít?
egy dologgal viszont egyetértek. 2 éves koron túl ne szoptasson az, aki utál szoptatni és halálba frusztrálja magát miatta, és/vagy kimerült fizikailag. de ne amiatt ne szoptasson, amit ez a marha itt meglebegtet, hogy rosszat tesz a gyerekének, aki betegesen függő, rosszul beilleszkedő valakivé válik... istenem de kártékony ez az ember is...
hát ez beszarás. kiskoromban én is megszoptattam a babámat. mégis mit akarnak? meghatározni, hogy hogyan játszhatnak a gyerekek? játszhatnak-e szoptatósdit, vagy papás-mamást, vagy pusziszkodhatnak-e óvodában? vagy éjszakára ki akarják kötni a kezüket, nehogy magukhoz nyúljanak "ott lenn"?
esküszöm, beteg ez a társadalom. de ha megerőszakolnak egy nőt, az teljesen normális, mert az a férfiak előjoga. azzal nincs semmi probléma, mert a nők és gyerekek teste köztulajdon, amit bárki kisajátíthat, és bármikor bárki megmondhatja, hogy mit csinálhat vele.
Újabb poronty- röhögnivaló tanácsadó! Természetesen férfi, aki még a szoptatáshoz is ért, hát pont ahhoz ne értene!
Az éjszakai átalvásról írtak meg röhej. Hallgasson mindenki az okos férfi tanácsadóra, még véletlen sem más, tapasztalt anyákra.