O kedves testverem snowdrop!
En ezt az utat mar olyan sokszor hallottam,es a vege mindig a Not olve talaljak valahol. menj el valami noi mozgalomba ahol talalksz noket akik mar foglalakoztak ezzekkel az bunosokkel, es ok melled fognak allni.
Van sok Magyar o. ban.kezd el az irodalmi centrifugaban. Onnan mashova is mehetsz. Be kell kapcsolodnod egy noi haloba.
Kulonben ha te nem akarsz "tettes" lenni akkor mire varsz? Valami hercegre aki megment?
Talan van egy mesebeli hosod aki kesik? Wake up!
a sok "tanács"közül azt fogadd meg amit te jónak látsz hiszen te vagy benne és te tudod a legjobban mit alkalmazol és milyen hatásfokkal.azt persze lehet,hogy este alvás előtt leölöd a hőscincért 100x ezt nyugodtan tedd meg de a legjobb ha magadat erősited és felkészited a legváratlanabb akciókra.ez jobban fog hozni a konyhára hidd el.nem bedőlni a negédes ugynevezett normális viselkedésnek mert meg ne sértődj de ez maga a porhintés .az illető már eljátszotta a lehetőségét is annak,hogy hihess neki bármit is.ne feledd ismered őt igazából és az meg csak a mesében van,hogy valaki megváltozik.ilyen nincs!!!
eszedbe ne jusson egy centit sem engedni az eddig elért poziciódból-mert akkor neked annyi.ja és majd te tudod mit csinálsz a jövőben és majd te tudod mit és kivel na majd ne ő mondja meg neked mit és mikor és légy boldog meg a hasonló behányás duma.tartsa meg ezt a következő áldozatának ez a baromarcu giliszta.te meg szépen kelj fel és épitsd fel magadat ahogyan szeretnéd.azt meg nagyon szard le ki segit és ki nem ez általános jelenség ha valaki mellett ki kéne állni akkor kifogás van ezer.nagyrészt hazugság.amit te!!!megteszel magadért na az van.és ezt lécci tartsd szem előtt mindig.magadban bizzál.ne is kicsit.
Sziasztok!
Továbbra is köszönöm a bíztatást!
Most nem vettem fel neki a telefont egy ideig, és megírtam neki smsben, hogy sajnálom, hogy ilyen primitív módon sikerül hozzáállnia és hogy idáig alacsonyodott. Ez hatott pár napig, aztán megint előkerült, más számról hívott, úgyhogy kénytelen voltam beszélni vele. De próbáltam flegma lenni, meg is kérdezte, hogy miért vagyok ilyen kimért. Furcsállta, hogy "marhára érdekelt", amit mondott. Aztán küldött egy smst, hogy nem gondolta volna, hogy még így viselkedem... Szóval csodálkozott, az tény. Aztán ma megint sunyi módon hívott fel, de ma meglepő módon "normális" volt. Persze ez nála nem jelent semmit. Úgyhogy most elmondta, hogy sok sikert kíván az új életemhez, keressek magamnak pasit...stb. Most itt tartunk. Kíváncsi vagyok meddig tart. De továbbra is flegma leszek. Köszi a tanácsot, ha továbbra is így reagál rá, akkor hat.:)
Emese, amúgy legszívesebben én is azt csinálnám, amit mondasz, gondolatban már százszor bosszút álltam a görényen, de tényleg nem szeretnék én lenni a tettleges. Arról meg sajna nincs bizonyítékom, hogy pl. volt olyan, hogy elrohantam a lépcsőházba előle, ő meg durván felkapott és visszavitt, ledobott az ágyra, rámzárta az ajtót...stb. Bízom benne, hogy egyszer lesz egy olyan nő, aki egyszer jól visszaadja neki a sok szemétséget, vagy natúr nagyobb darab lesz, és megveri.:)
A legszebb, hogy nem csak a jelenlegi munkámat kellett otthagynom, de még azzal is meg vagyok fenyegetve, hogy soha többé nem engedi, hogy máshol dolgozzam. Sajnos nem áll mellém igazán senki a munkahelyen. A nők anno szinte féltékenyek voltak, hogy nem velük kezdett ki, most meg nevetnek a markukba, hogy jól ráfáztam...:( A pasik meg leszarják az egészet, azt mondták többen is, hogyha per lenne, mellém állnának, amúgy meg annyi a mellémállás, hogy "ne foglalkozz vele, majd abbahagyja".
Mégegyszer köszönöm mindkettőtöknek a bíztatást és a tanácsokat! Ha van fejlemény - remélem pozitív - jelentkezem!
nem javasolnám a tettlegességet,vagy valamit a barom arcába fujni mert ha a "vélt"támadással vagy fenyegetéssel nem áll arányban a "védekezésed"akkor még te húzod a rövidebbet azaz büntetnek és téged.ő meg röhög a markába....ezt ugye nem akarjuk.a leszarás a legnagyobb büntetés neki hidd el.és az,hogy látja nem félsz rettegsz.ennél nagyobb alázás nincs az ilyen nagy arcnak.
Mar evek ota nem jartam itten, de csak bepillantottam. Hat az komoly dolog Snowdrop.
En vennek valami frecskendozo kalyha tisztito szert, es ha megint eled lep akkor szemen kell frocskolni vele. Semmi mas nem tanitja meg ezeket a bunozoket. Ne hidd el neki hogy az o baratai olnek erte. Pasik sokat isznak eggyut, de nem nagyon vallakoznak bortonbe menni egymasert.
Ez borzaszto hogy neked kell mindig menekulnod. Hogy a munkadat is ott kellett hagyni. hat nincsenek ott baratok akik melled allnanak? legyen valami fegyvered, mert az ilyen pasik arra szamitanak hogy te felsz es szaladsz. Azok a nok akik visszavagnak rendszerint meg menekulnek. Boldog asszony alldjon meg.
hajrá és menni fog.pláne ha akarod.ez hidd el majdnem 100%rajtad áll.nem is a tudomására hozni....mennyire leszarod..ezek csak szavak.hanem pl kurva fölényesen amikor pl eléd áll és nyomja a sódert akkor halál nyugodtan elő a teló megnézed mennyi az idő és felsikkantasz:)))ójaj mennem kell nehari majd máskor de sietek...szal ilyen kis dolgokat de rendszeresen és baromi nyugodtan.be fog szarni hidd el.
ha nem félsz-győztél.
majd ha rendeződött sorsod.irod oks?
Köszönöm a gyors reakció! Meg a biztatást is. Megpróbálok erős lenni, és nem hagyni magamat. Végül is minden beszélgetést veszek már fel, sms-ek megvannak, nem lenne nehéz rábizonyítani semmit. Amúgy 24 éves vagyok, tényleg nagyon gyakorlatlan. Ő meg egy tizessel idősebb nálam. Tanulópénznek tényleg nagyon jó, csak legyek már túl rajta.
Amúgy tetszett a kemény csávó sajnos eleinte:(, ami persze addig terjedt, hogy még egy nagyobb villámlástól is nyávogva menekült... Dehát én tényleg még ilyen kis hülye megfélemlíthető vagyok.
Mindenképpen megpróbálom megfogadni a tanácsodat és tudomására hozom, hogy mennyire leszarom (még ha sajna egyelőre nem is így van).
Nagyon köszönöm mégegyszer a bíztatást és tanácsot!!! Ez most nagyon jót tett. Ha működik a dolog, leírom.
ja amugy ?éves vagy..mert ez is sokat számit ami a gyakorlatlanságodat illeti.és ne feledd te sem vagy egyedül.ha ebből sikeresen kijössz akkor ez jó tanuló pénz lesz a továbbiakra nézve.hajrá!!!
első tanács:nem félni mert ez olaj a tűzre.második:nem elhinni az ilyen olyan hűűűde alvilági kapcsolatokat.harmadik:menni zsarukhoz zaklatásért feljelenteni és majd ők elbeszélgetnek vele és ha neked valami bántódásod lenne...mondom lenne akkor ugye ki is a ludas?na igy már nem éri meg neki szemétkedni.neked bajt okozni.ha ő olyan fasza gyerek lenne mint amilyennek beállitja magát(mondjuk csak egy gyáva kis szarfaszu köcsög)aki nőket fenyeget az mind kurva erős "jani"de ez nem is érdekes...hanem inkább a te naivitásod mert ugy vélem neked sok sok ideig nagyo is tetszett a kemény csávó azaz most neked kellene a leszarom arcot mutatnod felé és megnézni nnna?akkor most mit lép ez a kis gyávaság?ki nem szarja le az alviláginak nevezett kapcsolatait?akinek ez van annak nem kell ezzel hencegnie.csak akkor ha vagy nem igaz egy szó sem belőle vagy csak szeretné ha igy lenne.
minden esetre amennyire rettegsz annyira fogja ezt élvezni.ha unott arccal beszólsz neki:rajta pici fiu lássuk mit akarsz mert én is felkészültem-na onnan majd érdekes lesz.amugy a zsaruk sem tehetik már meg(és nem is teszi hálisten)hogy ezeket a történeteket leszarják mert sok baj történt ebből...de mondom ez már a mult.ha ők felhivják ennek a hőscincérnek a figyelmét arra,hogy ha BÁRMI IS TÖRTÉNIK annak években mérhető dijazása lesz az ő számára akkor majd lesz gondolkodni valója.
nem félni.leszarni.nem rettegni.bár ugy olvasom ki abból amit irtál,hogy sajnos ez nem a te tulajdonságod.de meg lehetne próbálni.akár még blöffölni is hiszen ő is ezt teszi azaz nem blöfföl hanem egy naiv valakinek hazudik és megpróbál kurva nagy arc lenni de ezzel csak a kis szar gyáva senkiségét mutatja be.ezt kéne észrevenned.nem mást.és belemagyarázni mindent-félelemből.
próbáld csak ki.meglepő dolgok lesznek.amit meg mond egyik füleden be a másikon ki.gondold csak el...ha ekkora nagy valaki(szarfaszu kis senki)már régen megtehette volna......szóval lécci gondold át és ne rettegj.az nem vezet sehova csak neki lesz kb ócska kis sikerélménye.ehhez ne segitsd hozzá.rajtad áll.hidd el és higgy magadban.mopst a kis nyuszi vagy.elég volt.vége a rettegésnek.orditsd le a fejét ha kell de semmiképpen ne rettegj.de legjobb ha észre sem veszed.nem fogja az idők végezetéig ezt csinálni mert ha nem látja azt,hogy gyakorlatilag lefosod a bokádat tőle akkor innen ez dög unalom lesz neki.illetve "ennek"mert még a "neki"szót sem érdemli meg egy ilyen gyáva kis senki.
Kedves Fórumozók!
Kérlek Titeket, segítsetek, mert beleőrülök, abba, ami körülöttem folyik. Van egy pasi, akivel együtt dolgoztunk, jártunk is egy évig, de végig szemét volt velem, a fenyegetettség meg a munka miatt nem mertem, tudtam otthagyni előbb. Aztán egy hónapja bejött a felesége!, akiről nem tudtam, és meg akart verni, úgy szedték le rólam a kollégák, de a családommal együtt meg akart ölni. Elmenekültem a munkahelyről. Azóta a pasas folyamatosan zaklat, hol imád, hol részleteket elemezve tönkre akarja tenni az életemet, hol azt ecseteli, hogy elérni, hogy soha többé ne tudjak dolgozni sehol, fenyegeti a családomat, mindent. Azt is nemrég tudtam meg róla, hogy egy kemény bűnöző, durva kapcsolatokkal. Tudom, naív voltam, de már nem tudok, mit csinálni. A rendőrségen annyit mondtak, hogy jelentsem fel zaklatásért. Ha ezt megtenném, megöletne a barátaival - legjobb esetben csak engem. De mást nem segített a rendőrség sem. Rettegek, nem tudom, mit csinálhatnék. Erre nincs megoldás? Tényleg hagyjam magamat? Se éjjelem, se nappalom, ki se merek menni az utcára. Meneküljek? Költözzek el családostól? Szerencsére nincs gyerek, de mindent tud rólunk. Azt mondta, hogy megtalál, bárhova is menjek, és már tudom, utánanéztem, hogy valóban nagyon durva alvilági és hivatalos kapcsolatai vannak. Kérem, aki tud, legalább egy-egy jótanáccsal segítsen!