"Miller bizony legalább akkora név, mint Crowe."
Ezt remélem komolyan mondod, mert viccnek rossz lenne. Oké, oké, hogy feminista vagy, és minden női eredményt eleve százszoros szorzóval nézel, de Miller még ilyen turbóval sem érhet Crowe poros nyomába sem, ami az ismertséget és sikerességet illeti. Millernek 1 filmje volt, ami egyáltalán ismert a mainstream mozis körökben (Stardust) - Crowe ehhez képest maga a mozi istene.
hát, egész egyszerű, ha érdekel, beírod a gugliba, hogy sienna miller movie poster. nem vagyok egy popkultúraguru, de millert még én is ismerem.
azon kívül, hogy híres fotómodell, az imdb-n ott van az egész filmográfiája, azt még be is linkeltem. a nagyjátékfilmek mellett tévéfilmekben nagyon megy (ez nem alacsonyabbrendű az usában, hanem csak más médium), azoknak a filmeknek töredéke jut el hozzánk, viszont igazán ismertté ezek teszik a színészeket.
szóval miller nem marad el ismertségben crowe-tól.
tényleg nem érted a poént?
Miller mellett túl kövér volt Russel, szóval a pasi nem túl szexi, pilanatnyilag, s úgy gondolták a producerek, hogy R. külseje még elönytelenebbnek látszott volna, ha Millert teszik mellé.
A Stardust-ban játszott (Csillagpor), meg a Kis Vuk amcsi szinkronjához adta hangját (nem tom melyik karakternek mert nem láttam a rajzfilmet (magyarul sem, angolul sem)).
Aránylag nyitott szemmel járok a városban, úgyhogy valszeg csak simán nem emlékszem, de a filmjei közül melyik volt az, ami ki volt plakátolva (névvel és/vagy arccal)?
Egyszerű:
Crowe = nagyobb bevétel.
Ennyi.
Hogy ki mennyire ismeri Millert az részletkérdés, egyébként én sem hallottam még a nevét, vagy ha mégis, abszolút nem ragadt meg bennem.
tényleg nem baszogatásból mondom, de sienna miller nem kis név. nagyon nem. ő egy húzónév, szépen kiírják jó nagy betűkkel a filmplakátokra.
szerencsére nem maradt munka nélkül így sem,
http://www.imdb.com/name/nm1092227/ de akkor is gáz.
russel crowe meg fiatalabb korában még kb jól nézett ki, de akkor is kőbunkó feje volt, és teljesen viccesnek tartom, hogy az oscarja miatt kap meg olyan szerepeket, amik egyáltalán nem neki valóak.
a hazugságok hálójában szuperintelligens ügynökfőnököt alakított, majd elsírtam magam, annyira nem ment neki. na, ezért a szerepéért kellett meghíznia 20 kilót (nem tudom, miért, semmit nem segített rajta, nem lett tőle hitelesebb).