Függőágy és függőszék  - 100% függőség
az autonóm nők lapja 2010. szeptember 7., kedd - Regina  
SZOC&POL ÉLETMÓD KULT&ART CIBER CSALÁD SZEX&GENDER KARRIER GALÉRIA FÓRUM ARCHÍV FÜRDŐ EU IMPRESSZUM
tűsarok

• megcsal a párod? Hozzászóláshoz kérjük lépj be!
moderálási alapelvek
További oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | »
selkt-sa 2009.05.24. 10:30 [#43]
seron,

egyszerűen azért nem szóltak, mert akikről azt hittem, hogy a barátaink, azok nem voltak az én barátaim, hanem csak az ő barátai. ennyi. ennek köze nincs a szeretethez, ennek csak a hatalomhoz, és kihez ragaszkodjunk jobban történethez van köze. egyébként azóta sem beszéltem velük, nem hiányoznak kétszínű emberek a társaságomból, a családomban van éppen elég a fajtájukból.

cibere 2009.05.23. 02:02 [#42]
ritkán szoktam, de ezzel abszolút egyetértek
  | Előzmény: [#5 | Recefice | 2009.03.13. 23:41]
subculturalgirl 2009.03.26. 12:56 [#41]
Sokszor én azt veszem észre, az emberek szándékosan siettetik a kapcsolat "langyosvíz-fázisát", hűtik magukat, hétköznapokra, aztán nem csoda, ha a vágyott rajongást stb. már nem kapják meg onnan, és máshol keresik. Az persze a legkönnyebb, félremenni. A meglevő kapcsolat életben tartásához már kreativitás kell, sokan ezt snassznak tartják.

seronszton 2009.03.26. 07:01 [#40]
ne verd el rajtuk a port mert rohadt szar helyzetbe voltak,és valószinű azé nem szóltak neked mert szerettek/szeretnek.és ha szólnak?sokszor előfordul,hogy a hirvivőnek nem hisznek,vagy esetleg simán ugy gondolják ebbe nem szabad beledumálni...de kínok kínja az tuti.szerintem a megcsalásosdiban az a legfájóbb,hogy áthazudták az ember fejét,és nem is maga a tény hanem inkább ez ami nagyon gáz legalább is nekem ez volt a gyenge pont az ügyben.láttam a másikon a lelkiismeretfurdit a hernyózást és nem értettem ménem áll elém oszt aszondja édesem megbolondultam van-e időd kivárni mig észhez térek....de mivel ilyen nem történt igy dobtam a fenébe a tizenéves kapcsolatot.nem kell.aki nem tudja vállalni az nem kell.és nagyon értékeltem volna ha megteszi.magam részéről jelen helyzetemben én a nyitottság hive vagyok és morzsa hazugság sem játszhat-de ez is szar ám mert előbb utóbb előkerül a féltékenység és a számonkérés,hogy miért nem egy emberhez ragaszkodsz és ez milyen csúnya dolog ha te nem ezt teszed és milyen jellemre utal és bezzeg én akinek csak te vagy és sorolhatnám estig.kicsit néha ugy érzem nagyon bonyolitva van ez a dolog és jóval egyszerübben kéne hozzáállni nem nagy feneket keriteni ennek.aki fontos a másiknak az fontos aki meg nem annyira azt meg ugysem lehet akkor elérni szavakkal könnyekkel stb.ha nekem fontos valaki akkor nyugodtan mehet félredugni ettől még nekem fontos marad.az már másik dolog,hogy ez nem történhet meg:)))))

selkt-sa 2009.03.26. 05:35 [#39]
nagy élmény volt olyan emberekkel "barátságban" lenni 5 évig, akik végignézték, hogy az exem "mennyire szeret", "mennyire boldogok vagyunk mi együtt", és hogy mennyit kavart félre már az elejétől kezdve, és egy szót nem szóltak.

Recefice 2009.03.26. 00:08 [#38]
Nem tudom ezt ennél jobban elmagyarázni. Ha társaságban vagy családi ebédnél azt tapasztalom, hogy a pár egyik fele megalázza, megüti a másikat nyilván szóvá teszem. Te nem? Mi a különbség, ha (példa) a sógornő húgát gyömöszöli a kerti lakban, mintha nyilvánosan a hasát rugdossa a táncparkett közepén? Az egyik OK a másik nem?

És szerintem a barátságban is válik el szar a májtól. Ha a barátaim látnák a pasimat/nőmet mással és nem szólnának, nos ők akkor nem a barátaim. Szerintem továbbá a megcsalt fél hihetetlenül kicsi, magányos, önbizalomhiányos és megtaposott ember lesz egyik percről a másikra: nem elég, hogy azzal kell szembesüljön, hogy akit szeretett és akiben megbízott az rútul becsapta, hanem a közös barátaik is falaztak, a család meg minimum őt hibáztatja. Ettől csak még magányosabb és kisebb és stb lesz. Pazar, nem?
Tudod, mi a leggyakoribb kérdés a megcsalt fél felé? "És minden rendben volt köztetek, tudod, a szex terén..." Hahá! Csak nem itt is ugyanazt a szexre kihegyezett, áldozat-hibáztató attitűdöt látjuk, mint a nemi erőszaknál? Naná, hogy de.

Recefice 2009.03.26. 00:00 [#37]
Mondom: nem érdekel. Felőlem haragudhat rám, nem én csaltam meg. Ha ezt belátja idővel az neki is jó, ha nem hát nem. Akkor sem fogom szó nélkül, cinkosan tűrni a néma bántalmazást.

Ha meg azt mondja, hogy ennek ellenére szereti őt, vele marad stb. rózsaszín szarságok, akkor egy darabig győzködöm, hogy nem kell eltűrnie a hazugságot, de ha ragaszkodik a szőnyegéhez azzal nem tudok mit tenni. Erre csak annyi a stratégia, hogy fölajánlom, bármikor alhat nálam ha úgy hozza a szükség. Hozza.
  | Előzmény: [#36 | subculturalgirl | 2009.03.20. 03:10]
subculturalgirl 2009.03.20. 03:10 [#36]
És ha az is megharagszik Rád, akinek próbálod felnyitni a szemét? Vagy ha azt mondja, hogy tudja, de szereti az illetőt, szemet huny, vele marad? Akkor mit lépsz? nem kötözködési szándékkal kérdezem, hanem mert vannak olyanok, akiket nagyon nehéz megmenteni, és kíváncsi vagyok, milyen stratégiák vannak.
  | Előzmény: [#35 | Recefice | 2009.03.20. 01:05]
Recefice 2009.03.20. 01:05 [#35]
A döntésnél nem veszem figyelembe, hogy nagy valószínűséggel rám fognak haragudni.
  | Előzmény: [#32 | subculturalgirl | 2009.03.17. 21:28]
subculturalgirl 2009.03.18. 12:46 [#34]
Jó, lehet, a polyamory sem egy "új trend" - akár a szeretet kedvességgel, biztatással való kifejezése, ha-ha! Ha már trendek és nem trendek...

További oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | »

jegyezzen meg!
regisztráció | elfelejtett jelszó
Adatbank
  A magyar Országgyűlés első nőképviselőjének emléktábla avatása
[2010.05.11. 16:25]
  Női témák az Egyenlítő Bazárban
[2010.05.07. 07:07]
  Évente 90 ezer nő hal meg mellrákban az EU-ban
[2010.04.30. 17:18]
  Vajda Éva az Irodalmi Centrifuga Műhelyében
[2010.04.29. 12:47]
  Khoór Lilla - Kriza Bori: Választási Megfigyelők 1990-2010
[2010.04.26. 14:10]
  A helyes asszonytartás (210)
  Prostitúció (4207)
  Zaklatás: történetek, tények, tippek (498)
  nősoviniszta viccek köllenek! (790)
  Zártkörű Lányok - feminista, leszbikus műsor a Tiloson (123)
  A muffom meg én, meg a nőgyógyászom (934)
  Beszéljünk róla! Bármiről kötetlenül, nincs on és off téma! (4097)
  Mit akar a feminizmus 2010-ben? (20)
Lipták Erika és Várvári-Illés Orsolya személyközpontú pedagógusok
Iskolatáska
Személyközpon-tú pedagógusa-ink, Lipták Erika és Dobos Orsolya várják a kérdéseket. »

Copyright © 2004 Anyahajó Kulturális Egyesület · Minden jog fenntartva. HONLAPTÉRKÉP MÉDIAAJÁNLAT