szia.
az ugye túl triviális, hogy az önelidegenedés és a frusztráció nem csupán azok sajátja, akik feministának vallják magukat?
nyilván nem jó, ha taszító. de miért taszító, ha jó? vagy nem taszító, ha rácáfol az említett sztereotípiákra?
egyszerűen peched volt. de az is lehet, hogy szerencséd. mert eljutottál erre az egykor virágzó, most kissé behalt, de egyszer még bizonyosan feltámadó weboldalra, és így legalább megtudhatod, hogy sok kellemes, okos, és jóérzésű feminista futkározik ezen a világon(háromgyerek sem akadály), sőt, olyan is akad, aki még csak nem is nő!
ezek az elemek ott rejtőznek a társadalomban, nem is gondolnád, hogy látens feministák :))
és ha sokat olvasol, még az is lehet, hogy rájössz, hogy te is közülük való vagy, és akkor - de csakis akkor - welcome to the club! :))
Szevasztok feministák! Nemrég randizgattam egy csajjal, aki "harcos feminista" volt. Miatta kezdett érdekelni a jelenség. Egy kifejezetten okos és szép nő, gyűlölettel, elutasítással, elzárkózással, önelidegenítéssel és frusztrációval telítve. Nem értem a dolgot. Olvasgattam itt és a témák nagyrésze szerintem egybevág az átlagos jóérzésű emberek és a társadalom többségének vélekedésével. A prostitúció problémája, az alkoholista és lumpen emberek (apák) okozta családi tragédiák, a lakókörnyezetünk és tárgyaink átalakítása a nők számára könnyebben használhatóvá, szülés körülményeinek megkönnyítése, stb.
Azt nem értem hogy ezeket a törekvéseket amihez széles rétegek szívesen csatlakoznának, miért kell ilyen doktriner, elutasító, gyűlölködő, stb. formában tálalni? Miért van ennyi megborult feminista? Én eddig erről a dologrol csak a Fellini féle "Nők városából" tudtam, de azt kell hogy mondjam ami ott volt az tényleg találóan lett lefestve.